Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Workshop: Zo word jij een succesvolle YouTuber

Foto: Willemijn Jongbloed
     Workshop: Zo word jij een succesvolle YouTuber
Like Ondertussen.nl

Heb jij stiekem al een tijdje het idee om te gaan vloggen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of ben je net begonnen, maar weet je niet hoe je ervoor zorgt dat mensen jouw video’s te zien krijgen én ze zo leuk vinden dat ze zich op jouw kanaal abonneren? Deze vragen en meer worden beantwoord in het Jonge 100 Creators Evenement, dat wij samen met ING en dance4life organiseren. En jij bent uitgenodigd!

Wie, wat, waar?

Woensdag 7 september, van 16.00 tot 19.00 uur in designhostelketen Generator, wat in een oud Universiteitsgebouw zit en in Amsterdam Oost ligt. We hebben plek voor 50 lezers, inschrijven is gratis en kan via deze link!

Op het programma

De workshop vindt plaats in het Auditorium in Generator Amsterdam. Dit is een voormalig klaslokaal en de oorspronkelijke houten collegebanken zijn nog aanwezig, dus we duiken letterlijk de schoolbanken (weer) in!

De presentatie van de workshop ligt in handen van Barry Paf: radio-dj, dance4life ambassadeur én onlangs ook begonnen met vloggen. YouTubers Jeroen van Jeroen & Co. en Hjalmar van Wallflowerblog komen als ervaringsdeskundigen hun persoonlijke verhaal en tips delen, zodat jij van hun fouten kunt leren en ze niet hoeft te maken. 😉

Verder zal Bas van Teylingen van de Tube School een aantal tips en tricks delen zodat je precies weet hoe je een kanaal start, onderhoudt en succesvol maakt.

En dit allemaal om het jou gemakkelijker te maken te beginnen én groot te worden als vlogger! Dus schrijf je meteen in! De inschrijving sluit op 21 augustus, en 23 augustus krijgen de 50 gelukkigen een uitnodiging.

De Jonge 100

Om ambitieuze jongeren te helpen zichzelf te ontwikkelen en ze gedurende het jaar ook een podium te bieden, organiseert Ondertussen.nl – naast De Jonge 100 in oktober – een aantal kleinere Jonge 100 events. Per event staat één thema, passend in een van de vier Jonge 100 categorieën (Champions, Creators, Idols, Pioneers), centraal.

ING en dance4life zijn beiden al jaren partner van Ondertussen.nl, omdat we alledrie geloven in de kracht van jongerenING staat voor vernieuwing, ondernemerschap en wil deze doelgroep graag een podium bieden. dance4life inspireert jongeren met muziek en dans en geeft seksuele voorlichting. Dit jaar is dance4life ook partner van de Jonge 100 events om nog meer jongeren te bereiken en te informeren over o.a. seksuele gezondheid, en ze te laten zien dat je zélf iets kunt doen om de wereld te veranderen.

PS check het Facebook event om op de hoogte te blijven!

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.