Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Kleding ruilen dankzij Swapp

Foto: Swapp
     Kleding ruilen dankzij Swapp
Like Ondertussen.nl

Heb je deze maand écht geen geld om uit te geven aan kleding, maar heb je niks leuks meer in de kast hangen? En is dit nu net het seizoen waarin alle leuke feestjes zijn? Op elk feestje in dezelfde outfit lopen is natuurlijk ook geen optie… 

Het zou natuurlijk ook anders kunnen. Door te ruilen bijvoorbeeld! Met de app Swapp is het mogelijk om kleding, sieraden en accesoires te ruilen. Vanuit je digitale kledingkast kan je jouw fashion items en must-have accesoires uitwisselen met andere Swapp-gebruikers of je upload het direct vanaf je telefoon, handig.

Om tot de juiste afspraken met jouw ruilpartner te komen, is het mogelijk om met elkaar te chatten via de app. Zo kom je er natuurlijk ook achter om welke maat het gaat en wat de kleur van het product is. 

Een minpunt: Swapp is helaas nog niet te downloaden. Via de crowdfunding website doorgaan.nl is het mogelijk om geld te doneren aan dit super idee. 

Wie weet ruil jij straks een heel nieuwe kledingkast bij elkaar!

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.