Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Het filmen tijdens concerten moet afgelopen zijn en wellicht gaat Yondr daar voor zorgen

Foto: Getty Images / Ethan Miller
     Het filmen tijdens concerten moet afgelopen zijn en wellicht gaat Yondr daar voor zorgen
Like Ondertussen.nl

Steeds meer artiesten hebben last van filmende bezoekers. Waarschijnlijk heb je het zelf ook wel eens gedaan om het moment ‘te vereeuwigen’. Heel begrijpelijk, maar het wordt een probleem als mensen gedurende de hele show door de camera van hun telefoon volgen en niet meer écht genieten van het moment. Ook Adele had er genoeg van dat er een fan zijn camera gebruikte.

“Geniet van de show, er zijn genoeg mensen die geen kaartje konden krijgen voor vanavond.”.

Lees ook: De ongeschreven regels over telefoongebruik: dit is vanaf nu de telefoon etiquette


Ook de show van stand-up comedians komt er mee in het gedrang, want de grappen die ze maken moeten niet op straat komen te liggen als ze verrassend willen zijn.

Yondr de verlosser

Dit slimme zakje zorgt ervoor dat de bezoeker tijdens de show niet bij zijn of haar telefoon kan. Het is erg effectief en steeds meer artiesten vragen om deze uitkomst. Alicia Keys, the Lumineers en stand-up comedians Dave Chapelle en Louis C.K maken er al gebruik van.

Het werkt als volgt: de bezoeker wordt bij aanvang van een evenement gevraagd of ze hun telefoon in het zakje willen doen. Die gaat vervolgens op slot en gaat niet meer open tenzij je de telefoonvrije zone uit loopt. Daar gaat het zakje automatisch open. Dat ziet er als volgt uit: binnen de groene lijnen zitten de zakjes op slot.

In het groene vak buiten die zone kunnen mensen voor een belletje of een appje terecht.

Of we het zakje over een tijdje bij elke show terugzien is de grote vraag, want er zijn ook veel shows waar de telefoon gewoon een belangrijke rol speelt. De flashlights worden gezien als de vervanger van de aansteker die vroeger vaak werd gebruikt bij intieme momenten.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.