Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

De smartphone is over 5 jaar dood

Foto:flickr/blake patterson
     De smartphone is over 5 jaar dood
Like Ondertussen.nl

De wereld van de technologie verandert razendsnel. Waar we 10 jaar geleden nog met onze onverwoestbare Nokia3310 rondliepen, heeft tegenwoordig iedereen een smartphone in zijn zak. Over vijf jaar zou dat alweer verleden tijd zijn. 

Tegen die tijd zouden we namelijk met z'n allen via smartwatches en glasses communiceren. Dat zeggen de kunstenaars Nynke Koster en David in den Bosch. Zij zijn een project gestart waarbij bezoekers hun hand met daarin hun smartphone in gips kunnen laten vastleggen. 

Het resultaat hiervan is een reeks vervormde handen. De smartphone zorgt ervoor dat we ons aanpassen aan de vorm van het apparaat, terwijl volgens de kunstenaars een product juist aan ons lichaam aangepast moet zijn. Apparaten zoals de smartwatch en de glasses zijn dit wel en daarom dan ook de toekomst van de communicatie. 

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.