Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Breng sexting op een nieuw level dankzij deze 3D-printer

Foto: AP/Julian Stratenschulte
     Breng sexting op een nieuw level dankzij deze 3D-printer
Like Ondertussen.nl

Selfies sturen. Wie doet dat tegenwoordig nog niet? Het is op dit moment behoorlijk populair en het lijkt erop dat íedereen meedoet aan deze trend. Dankzij Snapchat wordt de drempel een stuk lager, want je selfies zijn slechts een paar seconden te zien.

Een opvolger van de selfies zijn de naakte selfies. Het schijnt erg opwindend te zijn om een foto van een lul te krijgen (van mij hoeft dit trouwens niet). Maar ja, wat doe je dan? Je krijgt zo’n foto en fantaseert daar vervolgens helemaal op los? Niks aan toch..

Lees ook: Waarom sexting helemaal niet sexy is

Daar is nu verandering in gekomen. Want tegenwoordig kun je de selfies (of nudies) die je krijgt gewoon uitprinten! Kijk, dan zou je hier wellicht nog íets aan hebben ;-). Zo’n printer ziet er ongeveer zo uit:

Eén klein probleempje: de printer kost bijna 1.500 dollar. Dat is omgerekend ongeveer 1.300 euro. Best prijzig dus. De makers van de printer hebben het gemaakt zodat er onschuldige voorwerpen geprint kunnen worden. Maar het is natuurlijk wel duidelijk wat hier vooral mee geprint zal worden… Al is het natuurlijk ook mogelijk om het gezicht van je geliefde te printen. En dat ziet er ongeveer zo uit (freaky!):

Wat denk jij? Handig of overbodig zo’n printer?

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.