Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

YouTube prank gone wrong: gevangenisstraffen voor 5 jongeren

Foto: Youtube.com/TrollStation
     YouTube prank gone wrong: gevangenisstraffen voor 5 jongeren
Like Ondertussen.nl

Op YouTube zijn gigantisch veel prankvideo’s te vinden. De meeste zijn gruwelijk irritant of ronduit saai, maar hier en daar zit er wel een leuke bij. Heel af en toe dan. Met zoveel video’s is het natuurlijk afwachten tot het een keer mis gaat. En dat gebeurde bij deze video van ‘Trollstation’. Het kanaal met ruim 700.000 abonnees postte een video waarin te zien is hoe ze doen alsof ze een museum overvallen. Leuk en aardig allemaal, maar daar krijgen ze nu wel een gevangenisstraf voor.

Check hier prankvideo’s die wel grappig zijn

In de bovenstaande video zie je hoe Daniel Jarvis (27), Endrit Ferizolli (20), Ebenezer Mensah (29) en de 23-jarige Helder Gomes doen alsof ze de National Portrait Gallery in Londen ‘overvallen’. Eerst hadden ze wat nep-schilderijen het museum in gesmokkeld, waarna ze deze dan ‘stalen’ met veel gedoe. Met panty’s over hun hoofd haalden ze de kunstwerken weg terwijl een van de groep met een speaker begon te schreeuwen en een sirene af liet gaan. Mensen waren doodsbang.

De stunt gebeurde vorig jaar op 5 juli, slechts een aantal dagen na het bloedbad op een strand in Tunesië.

Niet grappig

De rechter kon er niet echt om lachen, en bestrafte gisteren iedereen die er aan meewerkte. Hij zei: “Er werd mij verteld dat de gedaagden dachten dat dit grappig was. Hun gevoel voor humor is krom en kinderachtig.”

Verder vertelt hij: “Het was goed voor te stellen dat de mensen in het museum doodsbang zouden zijn en in paniek zouden raken. Zeker aangezien ze niks van de grap afwisten maar wel weten hoe mensen moesten wegrennen voor hun leven bij de terreuraanval.”

Daniel kreeg 20 weken gevangenisstraf en Endrit 16 weken. Ebenezer en Helder kregen allebei 18 weken. De cameraman Danh Van Le kreeg 24 weken gevangenisstraf.

Check hieronder de reactie van de mensen van Trollstation:

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.