Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away
Noren vinden de beste sport ooit uit: dronken voet...
Deze gast schiet een week lang z’n vrouw neer me...
Dit prachtige oude stel herleeft hun herinneringen...
Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Young Armada

     Young Armada
Like Ondertussen.nl

De hoogste tijd voor wat verandering en dus hebben wij een nieuw creatief platform ontwikkeld: Young Armada. Hét platform waar jouw creatieve talent centraal staat!

De Young Armada is opgericht omdat wij denken dat de creatieve talenten van Nederland veel meer aandacht verdienen. Ondertussen.nl wil jong talent een podium bieden om hun werk te laten schitteren. Soms in samenwerking met de redactie van Ondertussen.nl, soms in opdracht van toffe bedrijven.

Interesse gewekt? Stuur een mailtje met je werk naar youngarmada@ondertussen.nl. Wij zullen kijken of jouw werk bij ons platform past. Voel je je aangesproken? Stuur maar door!
 
 

Dus jij hebt talent?

Ambitieuze jonge creatievelingen verdienen meer aandacht! En wij van Ondertussen.nl bieden dat.

En wie denken wij wel niet dat we zijn?

Wij zijn Ondertussen.nl. Het snelst groeiende cross mediale jongeren mediamerk van Nederland. 150.000 bezoekers per maand, 15.000+ social vrienden, apps voor iPhone en Android, dagelijks uitzendingen in 200 Connexxionbuslijnen. Need we say more? Bij ons vind je iedere dag het nieuws dat jou wél boeit, aangevuld met de tofste content van internet.
 

En wie denk jij dat je bent?

Ben jij die jonge en ambitieuze creatieveling die bepaalt hoe de wereld van morgen er uit ziet? Maak jij vette video’s, ben je een geweldige fotograaf, heb jij een vlijmscherpe pen of maak jij heerlijke beats? Dan verdien jij misschien wel een plek in onze Young Armada. Show us what you got!

                           ''Ons publiek is jouw publiek.
                              Jouw talent moet gezien worden. 

                                 Onderscheid jij je van de rest?''

 

 

Young Armada

Voor jou lanceert Ondertussen.nl de Young Armada. Om te zorgen dat jullie content gezien wordt bundelt Ondertussen.nl haar krachten en voegt de Young Armada toe aan de website. De jonge creatieve talenten van vandaag treden in de voetsporen van de wereldveroveraars uit de middeleeuwen. Zij hebben de wereld in handen en bepalen waar de wereld heen gaat. Door de grootste talenten te bundelen bouwen we aan een vloot waar geen wereldmacht tegenop kan, want samen sta je sterker.

Waar wacht je nog op? Niemand kan jou stoppen, je leert zelf de dingen die je moet en wil kunnen. Je instinct vertelt je wat je moet doen. Niet je leraar of lerares. Je volgt je hart, het enige dat je nog nodig hebt is een podium. En dat is waar wij je bij willen helpen. Wij willen jou. Wij willen dat jij de aandacht krijgt die je verdient. Now is your time.

Maar talent moet ook beloond worden. Per bijdrage aan de Young Armada krjjg je een vergoeding. En we binden ook merken aan ons die willen investeren in de toekomst. Wij hebben die toekomst.

Wij zijn de schakel tussen het vinden en binden van talent.

Stuur nu een mailtje met je motivatie en je beste werk naar youngarmada@ondertussen.nl

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.