Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

’s Werelds beste burger is bekend gemaakt en er zit geen vlees in…

Foto: Tumblr/ Foodmebro
     ’s Werelds beste burger is bekend gemaakt en er zit geen vlees in…
Like Ondertussen.nl

In East Village Superiority, New York, is een hamburger te bestellen die zó lekker schijnt te zijn, dat hij is uitgeroepen tot lekkerste van de wereld. En dat terwijl er niet eens vlees in zit!

Lees ook: Gewoon wat een studentje ’s avonds eet: Kikkererwtenburger met zoete aardappelfrites

Wat maakt deze burger zo bijzonder?

Mensen zijn vooral enthousiast over de smaak en textuur van de burger. Helaas weet niemand wat er precies in zit, behalve het feit dat er geen vlees wordt gebruikt. De hamburger wordt geserveerd in een broodje met augurken en saus met ijsbergsla en tomaat erbovenop. Maar wat er precies in de burger zelf zit, houdt eigenaar Brooks Headley geheim.

“Ik heb niet iets nodig dat betrekking heeft tot vlees om het gevoel te krijgen dat ik een hamburger eet”, zegt Brooks. “Het eten van een burger is zo iconisch en zo Amerikaans. Het gaat niet alleen om de inhoud”, zegt hij. “Het gaat om het vasthouden van het broodje, het knapperige van de sla, het geurtje van de saus. In dat alles zit het gevoel van voldoening.”

 

Heb je al trek gekregen?

Deze fantastische burger kost slechts 5,20 euro (6 dollar). Wil jij hem zelf proberen? Dan is dit nog een excuus om een bezoekje aan New York te brengen.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.