Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Nog even en de wereld wordt ‘Pokemad’ door Pokémon GO

Mike Lawrie/Getty Images
     Nog even en de wereld wordt ‘Pokemad’ door Pokémon GO
Like Ondertussen.nl

Heb jij Pokémon ook helemaal herontdekt? Waarschijnlijk wel. Maar het spel heeft – helaas maar waar – ook nadelen. Nog even en de wereld is ‘Pokemad’. Doordat je tijdens het spelen niet gefocust bent op je omgeving, kan het nogal gevaarlijke situaties opleveren. Maar goed, wij Hollanders houden wel van een beetje drama, daarom hebben wij eens gekeken naar wat er allemaal gebeurd is in de wereld.

Criminelen weten je te vinden

De Amerikaanse politie in O’Fallon hebben criminelen opgepakt die mensen beroofden tijdens het spelen van het spel. De criminelen gingen op plekken zitten waar de Pokémon zich verstopten, om de spelers vervolgens van hun spullen te beroven. Het is al zo vaak gebeurd dat de politie nu op Facebook waarschuwt dat je moet oppassen tijdens het spelen van dit spel.

Lijk gevonden

De 19-jarige Shayla Wiggins uit Wyoming, Amerika, heeft een lijk gevonden, terwijl ze eigenlijk naar iets heel anders op zoek was.

Ik was naar de rivier gegaan omdat ik een waterdier wilde vangen.

Het lijk leek er nog geen 24 uur te liggen. Toen ze het lijk zag, wist ze even niet wat ze moest doen. Gelukkig belde ze 911 en kwam de politie heel snel.

Politie in Amsterdam

De politie in Amsterdam krijgt allerlei mensen op het bureau. Niet omdat ze de fout in zijn gegaan, maar wel omdat de Pokémon op het bureau te vinden zijn! De politie wil iedereen altijd graag helpen, maar dit was dan ook weer niet helemaal de bedoeling. 😉

Je auto langs de weg zetten

Maar zoals je ziet nemen mensen het spel ook wel héél erg serieus…

Heb jij al bizarre dingen meegemaakt tijdens het spelen?

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.