Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Aimee (22) slaat keihard terug nadat ze onterecht als transgender in wc werd geweigerd

Foto: Facebook
     Aimee (22) slaat keihard terug nadat ze onterecht als transgender in wc werd geweigerd
Like Ondertussen.nl

In Amerika is er veel ophef over het wc-gebruik van transgenders. Zo werd er begin dit jaar een wet aangenomen waarin stond dat vrouwelijke transgenders niet naar het vrouwentoilet mochten. Dit is natuurlijk méér dan bizar, maar een medewerker van de WallMart deed er nog even een schepje bovenop. Ze had de 22-jarige Aimee verboden om naar het vrouwentoilet te gaan. Ze zag haar namelijk aan als transgender – terwijl ze gewoon een ‘normale’ chick is. Waar gaat het heen met de wereld?

Lees ook: Amerikaanse overheid gaat eindelijk wat doen aan de transgender-werende toiletwet

Toilet verlaten

Je hoort hier niet te zijn, je moet weg.

Aimee weigerde het vrouwentoilet te verlaten, waarop de medewerker haar ‘walgelijk’ noemde. Aimee vond dit natuurlijk vreselijk en heeft haar standpunt duidelijk gemaakt in een filmpje (zie onder) dat ze op Facebook plaatste.

Beledigen

Aimee denkt dat de medewerker haar aanzag voor een transgender omdat ze kort haar heeft en een baseballcap droeg. Maar dat is vooralsnog géén reden om iemand (en transgenders in het algemeen) zo te beledigen. Aimee geeft in haar filmpje een heel pleidooi over dat ze het belachelijk vindt dat mensen op deze manier worden behandeld. “Deze vrouw heeft onterechte angsten. Er is nog nooit iemand misbruikt door een transgender in een wc.”

Deze mensen zijn wie ze zijn.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.