Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Dj KVR (16) maakte een remix op zijn zolderkamertje en heeft nu een gouden plaat

Foto: 3FM
     Dj KVR (16) maakte een remix op zijn zolderkamertje en heeft nu een gouden plaat
Like Ondertussen.nl

De 16-jarige Koen van Ravensberg kan nu al zeggen dat hij een gouden plaat heeft. En dat niet alleen: Koen is pas een jaar lang een paar uur per dag aan het oefenen. De remix voor ‘Thinking About It’ is zelfs de eerste track die hij helemaal afmixte. Het liedje werd in no time 18 miljoen keer beluisterd. “Dit is dan wel heel vet”, zegt hij gisteren in de ochtendshow van Giel.

Op zijn zolderkamertje kwam dj KVR het liedje ‘Thinking About It (Let It Go)’ van Nathan Goshen tegen. In thuisland Israël is Nathan een superster, maar in Nederland had waarschijnlijk nog nooit iemand van hem gehoord. Tot nu! “Ik downloadde het origineel en zette het in mijn muziekprogramma. Dan bouw je er gewoon wat omheen. De bas, de andere geluiden, precies zoals ik het wil.” Koen dropte zijn remix op Soundcloud, waar Scandinavisch  label ‘disco:wax’ het liedje weer tegenkomt. De Nederlandse jongen kreeg na een paar dagen een mail van het label, waar hij nu trouwens bij zit.

Gewoon nog naar school

Gisteravond kreeg Koen de plaat in Radio 2’s Roodshow uitgereikt. In Denemarken sleepten KVR en Nathan vorige week al een gouden plaat binnen. Of het gouden duo in de toekomst nog samen muziek gaat maken, is niet zeker. “Natuurlijk ben ik bezig met nieuwe muziek, zowel remixes als muziek van mezelf. Ik kan je alleen nog niet vertellen wanneer iets uitkomt”, zegt hij. Koen moet nog gewoon naar school en helemaal voor de muziek gaan durft hij nog niet. “Dit jaar moet ik nog overgaan naar 4 havo. Als dat lukt, mag ik een mbo-opleiding voor muziekproductie gaan volgen.”

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.