Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away
‘s Werelds duurste tosti laat zien dat je alles ...
Het Zwitsers gevecht van de alpenhoorns: gaat de 1...
Zo kun je het festivalseizoen langer vasthouden (w...
Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Vrouwen gaan vaker vreemd dan mannen

Foto: Flickr/sébastien barré
     Vrouwen gaan vaker vreemd dan mannen
Like Ondertussen.nl

"Schat, ik moet overwerken" is nog steeds de nummer één smoes als het gaat om vreemdgaan. En vrouwen gebruiken deze smoes vaker dan mannen. Uit onderzoek van een datingsite blijkt namelijk dat 80 procent van de vrouwen wel eens overspel pleegt, tegenover 66 procent van de mannen.

Smoesjes
47 procent van de vrouwen gebruikt de overwerk-smoes als excuus, terwijl 43 procent van de mannen hiermee aankomt. Naast dat mannen minder vreemdgaan, zijn ze ook nog eens trouwer aan hun minnares of minnaar dan vrouwen. Ook zijn de smoesjes ‘met vrienden op stap gaan’ en ‘ik ga even sporten’ populair. Vrouwen zijn ook vaak ‘even boodschappen doen’.

Eigen bed
65 procent houdt het bij één minnares of minnaar tegelijk, terwijl de helft van de vrouwen er graag meerdere heeft. Daarnaast neemt een op de drie vrouwen een andere man mee naar haar eigen bed, terwijl slechts 25 procent van de mannen dit aandurft.

 

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.