Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

De 5 levenslessen van Arthur (19) en Lucas Jussen (22)

Foto: Facebook/Lucas Jussen
     De 5 levenslessen van Arthur (19) en Lucas Jussen (22)
Like Ondertussen.nl

Al jaren staan de levens van Arthur en Lucas Jussen in het teken van pianospelen. Wat als een hobby begon, is nu hun werk. Het jonge pianoduo reist de hele wereld over om anderen te laten horen wat ze allemaal op de piano kunnen. Vorig jaar hebben ze een jonge 100 award gewonnen en daarom kregen zij de eer om een week gasthoofdredacteuren van Ondertussen.nl te zijn. Van alle ervaring die zij hebben opgedaan, kunnen wij natuurlijk heel veel leren. Deze vijf levenslessen gaven de gasthoofdredacteuren jullie dan ook graag mee:

Hard werken wordt beloond

Arthur: “Er is niks leuker dan hard werken en daar voldoening uit te krijgen. De rust die je daarna krijgt is dan veel meer waard dan wanneer je de kantjes er vanaf loopt.”

Lees ook: Nederlands pianoduo Lucas (22) en Arthur Jussen (19): “Voor FIFA is altijd wel tijd”

Luister naar je gevoel

Lucas: “Probeer altijd te doen waar je hard ligt, want voordat je het weet is het voorbij. Ik ben nu al gewoon 22, en dan besef je wel dat alles eigenlijk ontzettend snel gaat.”

Wees blij met wat je hebt

Lucas: ”Zelf komen we wel eens in een heel mooi hotel terecht, en dat is natuurlijk super bijzonder. Zulke dingen moeten niet normaal worden. Gelukkig hebben we hele nuchtere mensen om ons heen waardoor we dat zeker niet vergeten.”

Klik hier om ook iemand te nomineren voor de jonge 100.

Je hebt niet altijd alles zelf in de hand

Arthur: “Op het moment dat je dat kunt accepteren, krijg je daar ook een hele hoop vrijheid voor terug. Soms moet je in je leven veel geluk hebben. Dat is bij ons ook het geval. Je bent heel afhankelijk van andere mensen.”

Lees ook: 5 levenslessen van Sharon van Rouwendaal

Probeer altijd te delen

Lucas: “Het is leuk om alleen succes te hebben, maar het is altijd leuker om samen dingen mee te maken en die te delen. Als je een fantastische goal scoort is dat mooi, maar als daar een prachtige actie van iemand anders aan vooraf gaat, is dat nog veel mooier.”

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.