Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Column: Bambook gasthoofdredacteur Ondertussen.nl

Foto: Ondertussen.nl
     Column: Bambook gasthoofdredacteur Ondertussen.nl
Like Ondertussen.nl

Deze week zijn wij, team Bambook, gasthoofdredacteur van Ondertussen.nl. Een onwijze eer en heel erg tof om jou mee te nemen in onze wereld, hoe het is om je eigen bedrijfje te starten en je te vertellen welke thema’s ons aanspreken. Maar allereerst, wie zijn we en waarom mogen wij jouw gastredacteur zijn?

Wij zijn Bambook, een start-up bestaande uit vier personen: Richard (21), Ward (20), Marco (21) en Brent (20). Net iets meer dan een jaar geleden hebben wij ons eerste product, een Bambook, zelf ontwikkeld en op de markt gebracht. Een Bambook is een kruising tussen een gewoon schrift en een whiteboard. Hierdoor heb je de gemakken van allebei en eigenlijk een eeuwig schrift wat je nooit meer weg hoeft te gooien. In het interview dat sinds gisteren online staat kun je hier meer over lezen!

Met Bambook zijn wij vorig jaar genomineerd voor de Jonge 100. Een lijst van de meest veelbelovende en talentvolle jongeren van Nederland. Binnen de Jonge 100 zijn er vier categorieën: ‘Big Ideas’, ‘Beauty & Brains’, ‘Champions’ en ‘Creators’.

Bambook is genomineerd binnen de categorie ‘Big Ideas’, en na een spannende strijd hebben we die ook binnen gehaald. Iets waar we als team super trots op zijn. Daarnaast haalden we ook nog de Lenovo My Way Award binnen, iets wat toch echt niemand had verwacht. De jury was positief over het feit dat we eigenlijk van twee oude producten iets nieuws hebben gemaakt. Doordat we dubbel in de prijzen zijn gevallen mogen we deze week jouw gasthoofdredacteur zijn en komen we binnenkort met een video op whatsyourway.nl.

Met het team zijn we altijd opzoek naar wat beter kan, maar ook wat leuker kan. Dus volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven, en houd deze week zeker Ondertussen.nl in de gaten.

Brent, Marco, Richard en Ward

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.