Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Bij deze pop-up club kun je jouw droomkamer vinden én de inrichting winnen

     Bij deze pop-up club kun je jouw droomkamer vinden én de inrichting winnen
Like Ondertussen.nl

Het nieuwe schooljaar gaat bíjna weer van start, ongeveer alle introweken zijn begonnen en waarschijnlijk (hopelijk) ben jij nu nog even volop aan het genieten van de laatste vrije dagen die je hebt. Maar het kan ook zijn dat je nu aan het stressen bent omdat je nog hard op zoek bent naar een kamer. In 2015 waren er alleen al in Amsterdam in totaal 80.000 mensen op zoek naar een kamer. Dat is nogal wat!

Als jij ook nog op zoek bent, heb ik wat leuks voor je. Marktplaats wil studenten namelijk graag helpen en organiseert daarom dinsdag 30 augustus de exclusieve pop-up club Spot M in de Loft in de A’DAM toren in Amsterdam. En door je hier aan te melden, kun jij daar gratis bij zijn! Dit kun je ervan verwachten:

Vind een studentenkamer

Tegenwoordig is er op Marktplaats ook een flink aanbod van kamers te vinden. Op de ramen van de A’DAM toren zijn stickers geplakt, met daarop het woningaanbod dat op Marktplaats te vinden is. Deze zijn te scannen met de app Layar en zo zie je direct waar er kamers worden aangeboden en hoeveel ervoor gevraagd wordt. Ben je nog op zoek naar een kamer, dan is dit misschien wel jouw kans!

Doe inspiratie op voor de inrichting van je kamer

De loft staat helemaal vol met prachtige spullen, die allemaal op Marktplaats gevonden zijn. De perfecte plek dus om inspiratie voor je eigen (toekomstige) kamer op te doen.

Win de prachtige spullen die er staan

Als je dan eenmaal inspiratie hebt opgedaan en aan het kwijlen bent bij alle mooie dingen die er staan, is er nóg pluspunt. Al deze spullen, zoals de prachtige meubels die op de foto’s te zien zijn, zijn namelijk tijdens het event te winnen!

Vergroot je netwerk

Het event is alleen toegankelijk voor studenten, dus er zullen alleen leeftijdsgenoten zijn. Zeker als je in een nieuwe stad gaat wonen, zijn nieuwe contacten altijd welkom. Wie weet heb je er nog iets aan!

Geniet van de gratis cocktails

Ook niet geheel onbelangrijk: er zijn gratis cocktails. Ben je om en wil je hier ook heel graag bij zijn? Zet je dan even op aanwezig op het event op Facebook (en nodig je vrienden ook meteen uit), want alleen dan kom je gratis binnen. En vergeet niet je studentenkaart mee te nemen! 😉

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.