Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

9 creatieve manieren waarop het internet jou helpt van je stress af te komen

Foto: Pexels
     9 creatieve manieren waarop het internet jou helpt van je stress af te komen
Like Ondertussen.nl

Het leven is soms (lees: all the time) maar stressvol. Je leven is gevuld met bijbaantjes, drukke stages, je vrienden, een crush die niet meewerkt en het feit dat het weer tijd is voor tentamens. Hoe kom je dan van die stress af? Natuurlijk kun je jezelf helemaal de getver in zuipen en het gewoon vergeten of voor de duizendste keer door Instagram scrollen, maarrrrrr we leven in 2016 en dus is het internet altijd een betere oplossing.

Daarom heb je hier wat verschillende manieren om online van stress af te komen. Voor ieder wat wils, want het ene werkt misschien wel voor je en het andere niet.

Lees ook: Op deze manier ga jij het beste om met examenstress

1. ASMR

ASMR is megapopulair op YouTube. Mensen maken geluiden of praten tegen je op een hele rustgevende manier, waardoor je een soort tinteling in je hoofd ervaart. Voor de een is het ontzettend irritant en creepy, de ander vindt het heerlijk en rustgevend.

2 Internetdebatten

Uit een studie blijkt dat sommige mensen het prettig en ontspannend vinden om verbaal iemand kapot te maken. Dus begin gewoon een online discussie! Hou het wel netjes ;-).

3 Enge verhalen

Verdacht veel mensen houden van bijvoorbeeld enge verhalen of bang gemaakt te worden op een andere manier om te ontspannen. Daarom zijn er dus honderden video’s op YouTube die gaan over bijvoorbeeld het paranormale.

4 Janken om mooie video’s

Voor sommigen is het ontspannend om even alles eruit te laten. Klinkt logisch, toch?

5 Mini-eten maken

Misschien is het omdat je niks hoort (behalve het eten dat gemaakt wordt), maar veel mensen vinden dit super ontspannend en bijna hypnotiserend.

6 Praten met vreemden die daadwerkelijk wat afweten van stress

Er zijn tegenwoordig veel websites waar je anoniem met mensen kan praten. En dan heb ik het niet over Omegle of Chatroulette. 7 Cups of Tea bijvoorbeeld. Mensen die gewoon naar je luisteren. Mooi toch?

7 Online meditatie

Moeite met ontspannen? Er zijn genoeg online meditatie-video’s die je daarbij helpen. Hier heb je vast een mooi lijstje als je niet weet waar je moet beginnen.

8 Complottheorieën

Mensen geloven de raarste dingen. Dus het kan vrij ontspannend zijn om hiernaar te kijken. Dan weet je in ieder geval dat jij niet zo gek bent.

9 Puisten die uitgeknepen worden

Het lijkt de laatste tijd wel een hype, maar er komen steeds meer video’s waarop gigantische puisten worden uitgeknepen. Sommige mensen krijgen er toch een soort adrenaline van, zonder dat ze echt in gevaar zijn. Veel mensen vinden het toch wel smerig, dus je kan natuurlijk ook video’s kijken van andere dingen die kapot worden gemaakt.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.