Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Zo is het om als middelbare scholier seks met je docent te hebben

Foto: Getty Images/Peter Macdiarmid
     Zo is het om als middelbare scholier seks met je docent te hebben
Like Ondertussen.nl

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om als middelbare scholier seks te hebben met je docent? Dat kun je beter niet doen denk ik. Niet alleen omdat de docent er flink van in de problemen kan komen omdat jij waarschijnlijk nog minderjarig bent. Ook omdat je er zelf onder kunt lijden. Zo blijkt uit het verhaal van een 16-jarige leerling uit Engeland die een seksuele relatie had met zijn 27-jarige aardrijkskunde docent Lauren Cox. Zij kreeg afgelopen donderdag een celstraf van 12 maanden opgelegd.

Het begon met knuffelen

De jongen leerde zijn docent kennen toen hij 13 jaar oud was, maar hun seksuele relatie begon op z’n zestiende. De twee werden fysiek toen Lauren hem vorig jaar februari een lift gaf. Ze gaf hem drie keuzes: in stilte blijven zitten, hem gewoon afzetten op het station of elkaar knuffelen. De jongen koos voor de laatste optie. Dit was de eerste stap in de verkeerde richting.

Seks in de auto

Een maand later werd hun relatie pas echt fysiek, toen de twee seks hadden in haar auto. Lauren begon zelfs de pil te slikken en liet hem weten dat ze meer seks wilde. Ze zei tegen hem:

En waarom niet bij een van ons thuis?

Ze begon hem ongepaste filmpjes van zichzelf te sturen en stelde hem allerlei vragen alsof ze een jaloers vriendinnetje was. Het Openbaar Minister zei in de rechtszaal: “Ze drukte hem ook op het hart dat hun relatie geheim moest blijven. En hij probeerde zich zo normaal mogelijk te gedragen op school.”

Lees ook: Twee docenten Theaterschool beschuldigd van seksuele relaties met 10 tot 20 leerlingen

Stiekem achtervolgd

De verboden liefde van de twee kwam uit toen ze bij hem thuis hadden afgesproken. Zijn zusje was eerder thuis dan verwacht en zag schoenen staan die ze niet herkende. Ook de auto die voor de deur stond kende ze niet.

De jongen moest vervolgens verantwoording afleggen aan zijn moeder. Hij verzon een verhaaltje over ene ‘Grace’, maar dat kon zijn moeder niet overtuigen. Toen hij later vertelde dat hij leraar wilde worden en daarom aardrijkskunde zou gaan studeren, begon zijn moeder echt achterdochtig te worden. Ze achtervolgde haar zoon stiekem en zag hem in de auto stappen die eerder ook voor haar deur gestaan had. Lauren probeerde haar in een rechtstreekse confrontatie nog wijs te maken dat ze hem slechts bijles gaf, maar bekende uiteindelijk dat er veel meer aan de hand was.

Opnieuw seks

Lauren vroeg de moeder van de jongen of ze nog eens met hem mocht afspreken om afscheid te nemen. Daar kwam opnieuw seks van, waarna de moeder de politie inlichtte. De jongen vertelde voor de rechtbank over zijn ervaring van de relatie: “Voor Lauren was de geheimhouding heel belangrijk, daardoor raakte ik vervreemd van familie en vrienden. Ze wilde me ook blijven zien in aanloop naar de examens, ik voelde me als een rat in de val. Sinds het uitgekomen is, lijk ik wel lucht voor de andere docenten. Sommigen tonen zelfs ronduit hun afkeer.”

Lauren ligt inmiddels in scheiding, want ze was gewoon getrouwd. Ook gaat ze 12 maanden de bak in. Was dat het waard?

Opsomming

Oke, laten we beginnen met de leuke dingen: je hebt seks, het is spannend en dat was het wel zo ongeveer. Nadelen: je moet liegen tegen de mensen om je heen, het is strafbaar voor de docent, als het uitkomt gaat je docent de bak in en ben jij als lucht voor andere docenten. Weeg jij het maar tegen elkaar af!

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.