Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Tom (25) maakt zichzelf ‘meest sexy gast van Engeland’ met geniaal trucje

Foto: Tom Church
     Tom (25) maakt zichzelf ‘meest sexy gast van Engeland’ met geniaal trucje
Like Ondertussen.nl

De 25-jarige Tom Church vroeg aan zijn vriendin wie de meest sexy man van Engeland was. En daar kreeg ‘ie niet het antwoord op waarop hij had gehoopt. Zijn vriendin besloot gewoon flink eerlijk tegen de knul te zijn en vertelde hem dat David Beckham de titel ‘Sexiest man in Britain’ verdiende.

In plaats van het hier bij te laten, besloot Tom er iets aan te doen. Hij wilde zijn vriendin bewijzen dat híj degene is die deze titel verdiende en binnen zes minuten was hem dat gelukt. Hij wist een trucje uit te halen met Google waardoor zijn foto bovenaan kwam te staan als je zoekt naar ‘sexiest man in Britain’. Ja, probeer het maar even!

Is het jouw droom om bovenaan te staan onder de zoekterm ‘sexyste Nederlandse dude’ staan? Dan is het jouw geluksdag vandaag. Want Tom heeft een filmpje gemaakt waarin hij uitlegt hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.