Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Meisje (15) gefilmd op Snapchat terwijl ze seks had met 25 jongens

Foto: Pixabay.com
     Meisje (15) gefilmd op Snapchat terwijl ze seks had met 25 jongens
Like Ondertussen.nl

Snapchat is natuurlijk een bekend medium, dus je bent er bekend mee dat de video’s die daarop worden gemaakt binnen 10 seconden weer verdwenen zijn. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat niemand het ziet. Zo werd in Florida een 15-jarig meisje betrapt op Snapchat terwijl ze in de jongenstoiletten op school seks had met 25(!) jongens. Er wordt door ouders met afschuw gereageerd op het incident.

Video’s circuleerden op school

Het meisje heeft toegegeven seks te hebben gehad met meerdere jongens in de toiletten van South Fort Myers High School in Florida. 25 jongens zijn gezien die tijdens het incident de toiletten in- en uitliepen. Een aantal van de jongens zou dit hebben opgenomen op Snapchat, waarna de video’s in de school circuleerden. De school heeft nog geen informatie vrijgegeven over welke studenten het gaat.

Lees ook: Meisjes (13 en 14) Snapchatten terwijl ze vrouw martelen en vermoorden

“Het is onze taak kinderen te beschermen…”

Eric Struble, de vader van twee 15-jarige meisjes op de school reageerde: “Ik ben geschokt, ongeloof. Ik maak me zorgen. Het is onze taak om onze kinderen te beschermen en ze te leren wat goed en fout is.” Waarna hij verdergaat: “Iemand moet zijn ingelicht of zich bewust geweest zijn van wat er aan de hand was, geloof ik.”

Er is niemand gearresteerd en ook niemand heeft aangifte gedaan van het incident. Gaat dit überhaupt nog een staartje krijgen?

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.