Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Deze vader geeft zijn eigen huis op zodat zijn kinderen in een mooi huis kunnen wonen

Foto: Unsplash/Ben Duchac
     Deze vader geeft zijn eigen huis op zodat zijn kinderen in een mooi huis kunnen wonen
Like Ondertussen.nl

Een 71-jarige man is gedwongen om in zijn achtertuin te wonen, in een tent. Dit allemaal zodat zijn dochters en zoon in het huis kunnen wonen. Zijn huis is namelijk niet groot genoeg voor vier mensen. Whut?! Dit is of ontzettend bizar, of ontzettend lief. Wat vind jij?

Lees ook: Vader de bak in voor afpakken telefoon van zijn 12-jarige dochter

 

Hoe kan dit dan?

John Tompkins zijn twee dochters en zoon (15, 14 en 12) kwamen bij hem wonen omdat hun moeder (dus zijn ex-vrouw) dit wegens haar ziekte niet meer aankon. Hij liet zijn dochters in zijn slaapkamer slapen terwijl hij op de bank sliep, en zijn zoon sliep ergens op een matrasje. Maar na (te) veel slapeloze nachten kwam hij op het briljante (tsja…) idee om een tent in de tuin neer te zetten. Voor zichzelf.

Oke…?

John slaapt nu in een tent van zo’n 6 vierkante meter, die hij naast zijn auto heeft neergezet. Tegen de Britse Metro vertelde hij:

Mijn twee meisjes hebben hun privacy nodig. Ik doe mijn best om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te houden.

Hij zegt dat het niet ideaal is (goh) en dat ze snel een groter huis nodig hebben. Wel ontzettend lief natuurlijk, dat hij zijn eigen huisje opgeeft, maar het klopt natuurlijk niet helemaal. Hij is al wat ouder, en de dokters hebben hem gewaarschuwd dat het niet goed is voor zijn benen en rug.

Beter een goede buur dan een verre vriend

Zijn buren zijn gelukkig heel lief en doen er alles aan om te zorgen dat ze naar een groter huis kunnen, zodat ze allemaal letterlijk een dak boven hun hoofd hebben. 🙂

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.