Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Een taal leren was nog nooit zo leuk dankzij de Naked Language

Foto: YouTube.com/Work is for fools
     Een taal leren was nog nooit zo leuk dankzij de Naked Language
Like Ondertussen.nl

Och man, hoe vaak ik wel niet in de klas heb gezeten en me helemaal de tering heb verveeld. Het laatste wat ik op dat moment zou doen is fantaseren dat mijn docente naakt was, want die waren nooit zo aantrekkelijk. Maar als er een mooie vrouw naakt voor me zou staan, dan zou ik zeker wel opletten. Dat is de mensen die achter het bekende Naked News zitten ook niet ontgaan. Hun nieuwe creatie is Naked Language en de naam laat weinig aan de fantasie over:

Unique selling point

Ook het unique selling point laat weinig over aan de fantasie, want dat zijn niet één maar twee punten (deze hoef ik vast niet uit te leggen). Daarbij belooft Naked Language te ontsnappen uit de traditionele manier van lesgeven en dat is ze zeker gelukt. Ook moet het een simpele en leuke manier zijn om je een taal eigen te maken en ook dat lijkt me een schot in de roos.

Serieus of een grap

Of het initiatief nou een serieuze poging is om een lesprogramma op te zetten of dat het gaat om een grap, is niet duidelijk. Wat mij betreft is het een serieus grappige poging!

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.