Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Eén derde van de vegetariërs geeft toe vlees te eten als ze dronken zijn

Foto: vouchercodespro.co.uk
     Eén derde van de vegetariërs geeft toe vlees te eten als ze dronken zijn
Like Ondertussen.nl

Als vegetariër ben je vaak écht iemand van je principes. Maar ook vegetariërs zijn gewoon mensen van vlees en bloed. Mensen met grenzen. En zoals bekend bij mensen, willen deze grenzen nog wel eens vervagen als we dronken zijn. Zo is uit onderzoek gebleken dat één derde van de vegetariërs zijn of haar principes wel eens opzij schuift tijdens de dronken nachtelijke uurtjes, om even lekker een shoarmarol naar binnen te proppen.

Onderzoek

Van de 1.789 ondervraagde vegetariërs gaf twee vijfde toe wel eens een vette kebab of iets anders met vlees te eten na een aantal biertjes. Eén op de drie ondervraagden gaf toe zelfs altijd vlees te eten wanneer ze dronken zijn. Het onderzoek werd uitgevoerd door het bedrijf Voucher Codes Pro. De oprichter van het bedrijf zegt het volgende over de uitkomst van het onderzoek:

Het is belangrijk dat de vrienden van deze ‘vegetariërs’ ze tegenhouden wanneer deze vlees willen eten. Het is vaak een keuze waar ze de volgende dag spijt van hebben.

Schuldig

Bijna alle vegetariërs die wel eens vlees eten, gaven toe zich erg schuldig te voelen na het eten van vlees. 69 procent daarvan gaf zelfs toe het geheim te houden voor vrienden. Ik snap dat best, aangezien ik zelf ook vaak huilend onder de douche zit met uitgelopen mascara na het eten van een burger bij de Mac, maar dat is om andere redenen. Vegetariërs krijgen van mij sowieso wel respect, want ze zorgen er wel voor dat er een stuk minder vlees geconsumeerd wordt. Die enkele keer kunnen we dan wel door de vingers zien.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.