Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

De reden dat je niet moet appen tijdens het poepen

Foto: Pixabay.com
     De reden dat je niet moet appen tijdens het poepen
Like Ondertussen.nl

Och heerlijk, je trekt je broek naar beneden, zet de sluizen open en laat alles even lekker helemaal lopen. Het duurt soms een tijdje voordat je die hele bruine trui gebreid hebt, dus je pakt even je telefoon om te appen, Facebooken of whatever the fuck je ook uitvreet. Volgens experts is het eigenlijk helemaal niet zo slim om je telefoon te pakken als je op de pot zit. Hierdoor komt namelijk de E. Colie-bacterie op je scherm, de bacterie die in de ontlasting van mensen en dieren zit.

Mist aan water

Volgens wetenschappers komt deze bacterie op onze telefoon terecht wanneer we doortrekken. Er komst dan een mist aan water vrij die op je telefoon terecht kan komen. Deze mist bevat vaak de E. Colie-bacterie.

Virussen

Als je al bang was voor virussen in je software, dan heb je er nu een kopzorg bij. Onze telefoons zitten door deze bacterie namelijk vol met virussen, zoals verkoudheid. Op de gemiddelde mobiele telefoon zitten zo’n 10.000 bacteriën. Experts geven dan ook het advies om je telefoon niet mee te nemen naar het toilet. Je moet je telefoon ook pas weer aanraken nadat je je handen hebt gewassen.

Lees ook: 7 alledaagse dingen die eigenlijk ronduit smerig zijn

Schoonmaken

Ben jij zo’n persoon die z’n telefoon meeneemt tijdens een boodschap in de groothandel? Geen slecht idee om je telefoon dan even schoon te maken. Doe dit niet met water, want daardoor groeien bacteriën alleen nog maar beter. Een brillendoekje zou het beste werken.

Heb jij je telefoon nog nooit schoongemaakt? Je bent niet de enige, want maar liefst 39% van de Nederlanders doet dit nooit.

Gebruik het toilet dus alleen waar het voor bedoeld is:

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.