Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

YouTuber Gracie (25) vertelt openhartig hoe YouTubers hun geld verdienen

Foto: Instagram/gracefvictory
     YouTuber Gracie (25) vertelt openhartig hoe YouTubers hun geld verdienen
Like Ondertussen.nl

In 2011 begon de Britse Gracie met haar eigen YouTube-kanaal. Ze plaatste daar make-uptutorials en filmpjes over haar leven op. Vijf jaar later is vloggen Gracie’s fulltime baan geworden. Gisteren kwam het 25-jarige meisje met een video waar ze eerlijk vertelt hoe ze daar nou eigenlijk geld mee verdient. Iets waar de meeste YouTubers liever hun mond over houden.

Lees ook: Deze mega bedragen verdienen de bekendste YouTubers van Nederland

Gracie heeft vooral veel jonge meisjes als fans. Dat komt misschien omdat ze zich een beetje als ‘een grote zus op internet’ neerzet. Ze maakt video’s waarin ze nieuwe kleren die ze gekocht heeft laat zien, maar daarnaast ook over haar lage zelfbeeld, eetproblemen en zelfverwonding.

Veel verdienen

In de eerste maanden van haar YouTube carrière werkte Gracie nog in een kinderdagverblijf. Nu huurt ze een huis dat twee keer zo veel kost als haar maandsalaris bij het kinderdagverblijf. Hoe ze dat doet? Dat vertelt ze in onderstaande video:

In samenwerking met

De ‘haal-meer-uit-je-budget’ tips van ING

Smeer jij je eigen brood of koop je lunch in de kantine? Leen je bij DUO of heb je een bijbaan? Ga je stappen of sparen? ING begrijpt jouw dilemma’s en geeft op Ondertussen.nl tips om meer uit je budget te halen. Kun jij nog meer tips gebruiken? Klik dan hier!
Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.