Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Hoe Is Het Nou Met: Kus

Foto: YouTube
     Hoe Is Het Nou Met: Kus
Like Ondertussen.nl

In 2005 braken ze door: de meidengroep KUS. Hun debuutsingle Lekker Ding deed het goed en bereikte de vierde plaats in de Top 40. Ken je 'm nog?

KUS is op een aparte manier bij elkaar gekomen. Muziekproducers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn (die we wel kennen van Idols) waren op zoek naar een meidengroep en hielden audities. Ze kozen uiteindelijk Meike Hurts, Anouk van Schie en Monique de Waal.

Maar het vierde lid, Fleur Minjon, deed niet eens auditie. Zij bracht de hapjes rond die dag, maar ze vonden haar er zo leuk uitzien, dat ze haar vroegen om auditie te doen. Dat deed ze en na een succesvolle auditie kon zich bij de andere meiden voegen en beginnen met hun carrière als KUS.

Foto: YouTube

Hun tweede singls kwam in december 2005 uit, het was een Nederlandse cover van de kersthit All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. Helaas voor de meiden haalde deze single niet de nummer 1-positie in de Top 40 die ze zo graag wilden. Ze brachten nog een hoop singles uit, waaronder Ik heb je Gewist, Kus gaat los! en mama, maar de nummer 1 hebben ze nooit gehaald.

Naast zingen presenteerden de meiden in 2007 het muziekprogramma Superster – The Batlle en speelden ze in 2009 in de film Limo:

Maar het succes van KUS zakte een beetje in. Vooral toen Fleur begin 2010 opstapte. In 2011 besloten de meiden dan ook te stoppen met KUS. Ze maakten nog wel een afscheidssingle getiteld Laatste Kus:

Hoewel hun Kus-tijd voorbij was, wilden Meike en Anouk toch graag blijven zingen. Ze zijn in 2012 verder gegaan als het duo Mash! Hun eerste single Step Up werd gebruikt in een reclame van Activia. Veelbelovend begin, maar sinds die single hebben we niets meer van de twee gehoord.

De andere KUS-leden zijn helemaal uit de publiciteit verdwenen. We weten wel dat Monique in 2010 nog een dochtertje heeft gekregen, maar verder zijn de twee verdwenen uit de spotlights.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.