Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Hoe is het nou met: Ch!pz?

Foto: YouTube
     Hoe is het nou met: Ch!pz?
Like Ondertussen.nl

Hoe is het nou met Ch!pz? De Nederlandse popgroep die in 2003 werd opgericht en uit Rachel van den Hoogen (Rach-L), Cilla Niekoop (C!lla), Peter Rost (Peter) en Kevin Hellenbrand (Kev!n) bestond. Hun eerste single, Ch!pz in Black, ken je vast nog wel!

Ze scoorden de ene hit na de andere en brachten zelfs een paar singles in het buitenland uit. In 2007 startte Ch!ipz met hun eerste theatertour, die werd geproduceerd door Joop van den Ende. Mei 2007 ontvingen ze een special award omdat ze 1.500.000 beeld- en geluidsdragers in Europa hadden verkocht.

Toch kwam daar ook het moment dat het succes iets minder werd. 27 november 2010 werd bekend dat Ch!pz werd opgeheven door het management; ze zagen geen succes meer in de groep. De bandleden van Ch!pz wilden in eigen beheer een doorstart maken, maar begin 2011 bleek dat ze geen rechten konden krijgen met betrekking tot de groep en de nummers en daarom ook niet verder konden. Helaas pindakaas!

Wat doen de leden van Ch!pz tegenwoordig?

Kevin Hellenbrand is vanaf het moment dat Ch!pz stopte meteen solo verder gegaan. Hij bracht al snel het nummer Good Times uit. Hierna volgde het nummer Allright. Afgelopen juni is zijn laatste single Set Me On Fire uitgekomen:

Cilla Niekoop heeft het zingen achter zich gelaten, maar is nog wel op tv te zien. Ze is tegenwoordig presentatrice bij Omroep Brabant:

Peter Rost deed in april 2012 met The Devils mee met Holland’s Got Talent. Ze gingen door naar de finale, maar vielen daar helaas af.

Rachel van den Hoogen is de enige van de vier waar helemaal niks over te vinden is. Zou het beroemd zijn haar niet zijn bevallen?

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.