Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen van De Jonge 100 2015

     Een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen van De Jonge 100 2015
Like Ondertussen.nl

We zijn alweer een tijdje druk bezig met de voorbereidingen van De Jonge 100 van 2015, en gisteren hebben we samen met een hele leuke club mensen de lijst vastgesteld! Ik neem je vandaag mee achter de schermen, want zo makkelijk was het niet om 100 jongeren te kiezen uit alle ambitieuze jongeren die genomineerd waren. 😉

De Jonge 100

Al sinds 2010 zetten we jaarlijks jongeren in de spotlights die iets bijzonders hebben gedaan, en sinds vorig jaar doen we dit onder de naam De Jonge 100. Dit is een lijst met de 100 meest veelbelovende Nederlandse jongeren tot 25 jaar. Ondanks dat dit natuurlijk al 100 winnaars zijn, ontvangen per categorie twee genomineerden een award tijdens een awardshow eind november. Eén gekozen door jullie, onze lezers, en één gekozen door de jury.

Lees ook: De Jonge 100 awardshow in woord en beeld

Nominaties

We hebben jullie gevraagd eens goed na te denken over welke jongeren dit jaar iets bijzonders hebben bereikt en ze te nomineren. Al deze namen hebben we verzameld, en gisteren hebben we er 100 uitgepikt die écht een podium verdienen. Maar dat hebben we niet alleen gedaan!

Hoe meer hulp, hoe beter. En daarom nodigden we een aantal jongeren uit om mee te denken: Jesse van Doren, Deniz Alkac, Anoûl Hendriks, Gijs van de Wal, Bjarne Vidar Wijn en Pascal Ham. Samen met Yuyan Vuurmans van The Talent Company, Rik Spruijt van Youngworks en online influence expert en blogcoach Kirsten Jassies beslisten zij met ons de lijst. En zo zag deze avond eruit:

Er werd druk overlegd over welke jongeren door moeten en welke niet.

“Wat heeft hij eigenlijk bereikt dit jaar?”

Keuzes, keuzes…

Gelukkig was er pizza! Al dat nadenken en discussiëren maakt je hongerig.

Binnenkort is De Jonge 100 commercial op XITE te zien! Alvast een preview:

De categorieën

De Jonge 100 is onderverdeeld in verschillende categorieën, en deze zullen we vandaag alvast verklappen:

Champions

De jongeren in deze categorie zijn echte krachtpatsers, fysiek of mentaal. Hun leven staat in het teken van winnen. Ze hebben een doel voor ogen en wijken daar geen seconde van af. Dit kunnen topsporters zijn, maar ook jongeren die prijzen in de wacht slepen voor andere unieke prestaties.

Creators

Dit zijn de ondernemende creatievelingen, zowel online als offline. Ze hebben een idee en werken dit uit tot een bedrijf. Ze zetten eigen ondernemingen op, hebben een blog met veel bezoekers of een groot YouTube-account met veel abonnees. Build a life you don’t need a vacation from is van toepassing op Creators.

Idols

Deze jongeren verrijken onze wereld met hun talent. Het zijn de muzikanten waar we geen genoeg van krijgen, de acteurs die ons even in een andere wereld laten wanen en de modellen die het internationaal maken.

Pioniers

Pioniers pakken problemen aan. Serieuze problemen, die iedereen wat aan gaan maar waar niet iedereen naar omkijkt. Ze betreden onbekend terrein, en pas later volgen anderen. Denk aan een Boyan Slat, een van de winnaars van De Jonge 100 2014, die een oplossing bedacht voor de plastic-berg in de oceaan.

Stemmen!

De Jonge 100 van 2015 is compleet, maar welke jongeren hier op staan, houden we nog even geheim. Maandag 9 november maken we ze bekend en kan het stemmen beginnen!

Door te stemmen zorg jij er niet alleen voor dat jouw favoriet kans op een award maakt, maar maak je zelf ook nog eens kans om bij de awardshow aanwezig te zijn! Niet vergeten om te stemmen dus.

Vanavond stelden we De Jonge 100 lijst van 2015 samen! Benieuwd welke talentvolle jongeren hier dit jaar op staan? Maandag maken we ‘m bekend!

Posted by Ondertussen.nl on dinsdag 3 november 2015

 

Een kleine disclaimer: degenen die gisteren bij het maken van De Jonge 100 van 2015 aanwezig waren konden niet over zichzelf beslissen. Het kan dus voorkomen dat een van de aanwezigen ook op de lijst staat.

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.