Toets ENTER om te zoeken
A video a day, keeps the doctor away
‘s Werelds duurste tosti laat zien dat je alles ...
Het Zwitsers gevecht van de alpenhoorns: gaat de 1...
Zo kun je het festivalseizoen langer vasthouden (w...
Get out there and make things happen
Jennifer Aniston: “Ik ben niet zwanger, maar ik ...
6 levenslessen die je uit je favoriete films kan h...
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan ...
De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Ondertussen.nl:
   

Column: Fifty Shades of Grey door de ogen van een jongen

Foto: eigen collectie
     Column: Fifty Shades of Grey door de ogen van een jongen
Like Ondertussen.nl

50 Tinten Grijs. Hét boek waar iedereen het de afgelopen twee jaar over heeft gehad. Het was nieuw, erotisch en allemaal net op het randje. Blijkbaar houden de meesten wel van dat rauwe randje want het boek werd een enorm succes. Ikzelf heb ‘m ook gelezen. Wat vond ik ervan? Subtiel, opwindend maar toch ook heel meeslepend, bijna verslavend. Nu is er een verfilming van gekomen waar voornamelijk toch vrouwen en stelletjes naartoe gaan. Nu was ik wel benieuwd naar deze film. Daarom: ’50 Tinten Grijs door de ogen van een jongen’

Om even een sfeerimpressie te geven; de zaal zat vol chicks, maar echt uitverkocht vol gewoon. Hier en daar zag je een verdwaald stelletje of zag je een jongen lichtelijk in paniek achter zijn meisje aanhobbelen. Zij had duidelijk de broek aan.

“Vorige week moest ik ook naar dat stomme voetbal van je kijken, nu gaan we samen naar deze film. OMG I’m so excited!”

You go girl. Ooh en er waren ook opvallend veel lesbiennes, dat was ook wel grappig om te zien. Seks, dat is ook echt weer het enige waar vrouwen aan denken.

Pervert
Nou ik zat op m’n plekje, rij 11 stoel 1. Naast mij zaten twee giechelende meisjes van rond de 16 en om me heen zag ik ook alleen maar paardenstaarten, oorbellen en gezichten met make-up. Het was op de een of andere manier best awkward om daar in m’n mannelijke eentje te zitten, ik voelde me een beetje zo’n vieze pervert. (Overigens de eerste keer dat alleen naar de film ging en het was best chill, afgezien dat dit misschien niet de juiste film was.)

Droogneuken
De film begint. Voordat een film begint heb je altijd dat reclameblok van een halve eeuw, supersaai. Maar misschien wel leuk feitje, merken als Christine Le Duc speelde handig in op het thema van 50 tinten grijs. Ze hadden namelijk een commercial waarin je werd uitgedaagd je seksuele grenzen te verkennen met lingerie van Christine. Handige jongens ook die van de marketing.

Goed, de film begint nu echt. Na 5 minuten voel je al de spanning tussen de twee hoofdpersonen en het duurt ook nog geen halfuur voordat het eerste slipje uitgaat, de zaal reageert geschokt met een hoge ‘ooooooooohhh’. Een beetje naïef naar mijn idee. Wat verwacht je dan? Tuurlijk gaan ze naakt joh. Het heet geen 50 tinten droogneuken. Anyway de scene is best wel erotisch, maar wel geiler voor vrouwen dan mannen denk ik zo. Het is het begin dus alles is nog pril, er wordt niet geneukt maar de liefde wordt bedreven. How romantic.

Stoelglijers
Gedurende de film bouwt de relatie tussen de twee zich in rap tempo op maar het draait natuurlijk allemaal om de seksscènes. Alles draait immers altijd om seks. Deze scenes waren heel subtiel, er was veel bloot te zien maar geen pornobloot, meer egaal bloot. Ook werd de vrouw heel erg gepleased en kwam er de nodige bondage en SM aan bod. Ik vond het opzich best opwindend maar die chick naast mij gleed bijna van d’r stoel af. Ja, het was een natte bedoening in zaal 11.

Conclusie
Al met al vond ik het een geile, geslaagde film. Meer geslaagd dan geil maar ik begrijp wel dat je als vrouw zijnde hier beheurlijk wild van kan worden. Zeker een aanrader als je inspiratie wil opdoen op seksueel gebied. Notitieboekje erbij en gaan. Tip voor de mannen: ga er alsjeblieft heen met je vriendin, fuckbuddy, date, Valentijn, lover, sugarmommy echt whatever, maar ga niet alleen en zéker niet met een vriend. Sta je dan met z’n tweeën buiten, halfslappe boner en wensend dat die vriend van je tieten en een vagina had. Nee dat werkt niet. Nog een laatste woord voor de regisseur: lekker gewerkt pik.

 

Meer van dit soort artikelen?
Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Deel dit!
Je email is verstuurd!
Vacatures Adverteren Contact Redactie
Ondertussen in:
Ondertussen.nl gaat over jouw leven. Over alles wat je nu moet weten of eigenlijk zou moeten weten. Met Ondertussen.nl blijf je elke dag op de hoogte van het nieuws en de tofste dingen van het internet. Vanzelfsprekend gebracht in begrijpelijke tekst, met veel beelden. En natuurlijk makkelijk te delen met je vrienden. Ondertussen.nl. Jouw wereld in beeld.